Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında "Mevlana'nın Mesnevi'den Hikayeler" ile ilgili pano çalışmamız.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Atasözü ve Deyimler" Panomuz.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında " Deyimler ve Atasözleri"konulu Drama etkinliği yapılmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Resimlerle Deyimler ve Atasözleri" çalışması.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Deyimler ve Atasözleri" panomuz..

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Resimlerle Atasözü ve Deyimler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Anlat Bakalım"etkinliğimiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında "Anlat Bakalım Deyimler ve Atasözleri" etkinliği yapıldı.

Ock

Klasik eserler ile ilgili pano çalışmamız.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında " Dede Korkut Hikayeleri" panomuz hazırlandı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda "Anlamını Bul" etkinliği yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda "Hatırlatmaca Etkinliği" yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Anahtar kelimeler ile hikâye oluşturma" etkinliği yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimize Hacivat ve Karagöz kuklasıyla Yunus Emre Şiirleri okutuldu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzun kütüphanesinde öğrencilerimize Klâsik Eserler okutuldu.