MİSYONUMUZ

Vizyon: Eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutan, herkes için eğitim sloganını benimseyen, bilimsel, sosyal yönlerden gelişmiş yüksek ahlaklı değerler kazanmış, Atatürkçü düşünce ışığında küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek ve aranan bir eğitim kurumudur.

Misyon: Öğrencilerimizi, sürekli gelişen ve ilerleyen eğitim modelleri doğrultusunda dünya standartlarına sahip bir yapılanma içerisinde bilgi ve iletişim teknolojisine hakim, çok kültürlülüğe yatkın bağımsız ve bilimsel düşünebilen üretken, yaratıcı,sosyal ve ahlaki değerleri benimsemiş, özgüveni tam ,estetik değerleri gelişmiş araştırmaya ve öğrenmeye istekli, sorumluluk duygusunu kazanmış vatanını ve milletini seven bir üst öğrenim kurumuna hazırlayan bir eğitim merkezidir.

Yayın: 06.12.2017 - Güncelleme: 05.05.2023 20:44 - Görüntülenme: 871