ŞANLIURFA / SURUÇ - Vali Ziya Çoker Ortaokulu

Okulumuzun İlkeleri

VALİ ZİYA ÇOKER ORTAOKULU

Stratejimiz

• Teknolojiyi eğitime katmak.
  • Okulumuzda yönetici - öğretmen - öğrenci arasında açık iletişimi ve üst düzeyde motivasyonu sağlamak.
  • Öğretmenin rehber konumunu etkin kılarak başarının takım ruhu ile çalışarak yakalanabileceği, teşvik ve ödüllendirme ile artırılacağına inanmak.
  • Öğrenciye bilginin, yeni bilgi üretmek için kaynak olduğu düşüncesini kavratarak eğitimde toplam kalitenin artırılmasını sağlamak.
  • Sağlıklı, temiz ve iç açıcı mekanlar sağlamak, öğrenciyi sosyal ve sportif aktivitelere yönlendirmek.
  • Eğitimi, yenilenen bilgi ve teknoloji ile donatıp güçlendirmek.
  • Bireyin çok yönlü gelişimini sağlayıp, onun bireysel güçlerini ortaya çıkarıp geliştirmek.

Bizler inanıyoruz ki..

Çalışmalarımızın merkezinde öğrenci olmalıdır. Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimiz bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz tüm okul ailesi olarak; okul araç-gereçlerini kendi malımız gibi görür, korur ve gözetiriz. Öğretmenlerimiz bilgiyi sevgi ve emekle yoğurarak özveri içerisinde öğrenciye sunar.

Yayın: 18.02.2018 - Güncelleme: 29.01.2019 13:51 - Görüntülenme: 416