Nis

Okul psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından 7.Sınıf öğrencilerine Toplumsal Uyum Becerileri konulu seminer verilmiştir.

Nis

Okul sporları kapsamındaki Hokey Yıldızlar ve Küçükler kategorisinde il şampiyonluğu yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada okulumuzun öğrencileri hem yıldızlar hem de küçükler kategorisinde il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Belirli gün ve haftalar kapsamında "1-7 Nisan Kanser Haftası" ile ilgili yapılan pano çalışmamız.

Nis

Okulumuz 5.Sınıf öğrencilerine Okul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından Verimli Ders Çalışma Semineri verildi.

Nis

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret edildi.

Nis

"2 Nisan Otizm Farkındalık Günü " nde özel eğitim sınıfımız tarafından düzenlenen etkinliğimiz okul idaresi ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Okulumuzda yapılan BİGEP Denemesinin cevap anahtarları yayınlandı.

Okulumuzda Dünya Tiyatrolar Günü panosu hazırlandı.

Okulumuzun Kütüphane Haftasına özel hazırladığı pano çalışması.

Orman Haftası ile ilgili pano çalışmamız.

Okulumuz 7.Sınıf öğrencilerine Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi taraından Otokontrol semineri verildi.

Okuluumuzda İSEM yayınıclığının Türkiye Geneli 6. denemesi yapıldı.

Okulumuza kazandırılan akıl ve zeka oyunları sınıfımız.

Suruç İlçe Sağlık Müdürlüğünden Psikolog Hasan Bal, öğrencilere güvenli nternet ve teknoloji kullanımı konusunda verdiği seminerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Bilim ve Teknoloji Haftası.