E-okul/Sınav İşlemleri/Raporlar bölümünde yayımlanmıştır.

Bursluluk Sınavı Giriş Belgeleri Öğrencinin Sınava Gireceği Okul Müdürlüğünce çıkarılıp öğrencinin sınava gireceği salon ve sıranın üzerine bırakılacaktır. Bu yüzden sınava girecek öğrencilerimiz sınava giderken yanlarında sınava giriş belgesi götürmeyecektir.

VELİ RANDEVU SİSTEMİMİZ KULLANIMA AÇILMIŞTIR!

Öğretmen ve idarecilerimizle görüşmek için okula gelmek isteyen velilerimiz e-Devlet şifresini kullanarak belirtilen saatlerde randevu oluşturarak görüşmeye gelebilirler. Bu saatler dışında randevu almadan okula gelinmemesi gerekmektedir.

Randevu almak için tıklayınız.

Soru kitapçıkları için tıklayınız.

Başvuru Kılavuzu için tıklayınız.

Başvuru ekranı için tıklayınız.

Okulumuzda yapılacak olan " 2. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınav" tarihleri yayımlandı.

Sınav tarihleri için tıklayınız.

Şbt

Şanlıurfa genelinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Ortak Sınavlarda kullanılacak konu soru dağılım tabloları yayımlanmıştır. İl alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünce 8 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen toplantılarda okullarda yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları hazırlanarak karara bağlanmıştır.

Soru dağılım tabloları için tıklayınız.

Şbt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Örnek soru ve çözümlü videolar için tıklayınız.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 7 amaç, 33 hedef, 130 performans göstergesi ve 147 stratejinin yer aldığı MEB 2024-2028 Stratejik Planı yayımlandı.

2024-2028 Stratejik Plan için tıklayınız.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma sona erecektir.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Siber Zekâ Bilgi Yarışması’nın bu yıl dördüncüsü düzenleniyor. Yarışma bu yıl da ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde üç ayrı kategoride gerçekleşecek. Öğrencilerin siber farkındalık bilinçlerinin artırılmasının hedeflendiği yarışmada, en çok doğru cevabı en hızlı veren öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kendi kademeleri için belirlenen tarihlerde siberzeka.cbddo.gov.tr adresindeki başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabilir, e-posta adresine gelen bağlantı ile yarışmaya katılabilirler.

• İlkokul öğrencileri 27 Aralık,
  • Ortaokul öğrencileri 28 Aralık ve
  • Lise öğrencileri 29 Aralık tarihlerinde kendileri için hazırlanan siber zekâ testine girebilecekler.

Ara

1. DÖNEM 2. YAZILI SINAVLARINA İLİŞKİN ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI YAYIMLANDI

Millî Eğitim Bakanlığınca resmî ve özel ortaokullar ile liselerde okul genelinde yapılacak 1. dönem 2. yazılı sınavlarına yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı. Her sınıf düzeyinde hazırlanan örnek soru kitapçıkları ve çözüm videoları öğrencilerin erişimine açıldı.

Örnek sorular için tıklayınız.