Bülent YÜKSEL - Okul Müdürü

1988 Suruç doğumlu olup ilk ve ortaokulunu Şanlıurfa/Suruç da, ortaöğretimini ise Kayseri/Pınarbaşın da bulunan Mimar Sinan Anadolu Öğretmen Lisesi’in de tamamlamıştır. Yüksek Öğrenimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde yapmıştır. İstanbul da Tohum Otizm Vakfı ve Şakire Hanım Eğitim ve Uygulama Okulu’nda staj yaptıktan sonra Haziran 2013 te İstanbul/Pendik Kaynarcada bulunan Özel İlk Atak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Zihin Engelliler Öğretmeni olarak başladı. 2014´te Harran Parapara İlkokulu, Şanlıurfa Karaköprü Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Karaköprü İlkokulu gibi çeşitli okullarda görev yaptı.  2015 te Suruç Bilgi Ortaokulu’nda Özel Eğitim Öğretmeni, 2018 de Bilgi Ortaokulu’nda Müdür Yardımcılığı ve 2019 tarihinde Okul Müdür Vekilliği yapmıştır. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuzda görev yapmaktadır.