Okulumuzda Dünya Tiyatrolar Günü panosu hazırlandı.

Okulumuzun Kütüphane Haftasına özel hazırladığı pano çalışması.

Orman Haftası ile ilgili pano çalışmamız.

Okulumuz 7.Sınıf öğrencilerine Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi taraından Otokontrol semineri verildi.

Okuluumuzda İSEM yayınıclığının Türkiye Geneli 6. denemesi yapıldı.

Okulumuza kazandırılan akıl ve zeka oyunları sınıfımız.

Suruç İlçe Sağlık Müdürlüğünden Psikolog Hasan Bal, öğrencilere güvenli nternet ve teknoloji kullanımı konusunda verdiği seminerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Bilim ve Teknoloji Haftası.

Şbt

Okulumuz Vali Ziya Çoker Ortaokulu 2. Küme Yıldız Erkekler Futbol Müsabakasında şampiyon olmuştur.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Türkiye Kalkınma Vakfı tarafından okulumuz öğrencilerine kodlama eğitimi verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda BİGEP kapsamında 3. deneme sınavı yapıldı.

Şbt

Okulumuz Vali Ziya Çoker Ortaokulu, 11 Nisan Ortaokulunu 2. Küme Yıldız Erkekler Futbol Müsabakasında 1-0 yenerek finale yükselmiştir.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Spor Müsabakalarında dereceye giren öğrenciler için düzenlediğimiz Ödül Töreni.

Şbt

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizi etkileyen depremin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız için okulumuzda bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşımız okundu. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Okulumuzda BİGEP kapsamında 7. ve 8. sınıflara deneme sınavı yapıldı.