ŞANLIURFA / SURUÇ - Vali Ziya Çoker Ortaokulu

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından yöneltme ve yerleştirme çalışmaları kapsamında 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Mesleki Rehberlik semineri verilmiştir. Seminer içeriğind öğrencilere meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken unsurlar hakkında bilgi verilmiştir. Yetenek, ilgi, mesleki değer ve kişilik özellikleri kavramlarından ve bu kavramların meslek seçimindeki öneminden söz edilmiştir.

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışme ve Rehberlik Servisi tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ‘Tütün Bağımlılığını Önleme’ konulu seminer verilmiştir. Bağımlılıkla mücadeleye yönelik okulumuzda yapılan bu çalışma ile öğrencilere sigaranın zararları, bağımlılığın sonuçları hakkında bilgiler verilmiştir. Özellikle risk altında olan öğrencilere yönelik önleyici rehberlik çalışmaları yapılmış ve farkındalık arttırılmıştır.

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından yıllık plan kapsamında 6. Sınıf öğrencilerine ‘Verimli Ders Çalışma’ konulu seminer verilmiştir. Seminerde öğrencilere ders çalışma teknikleri, başarı arttırma stratejileri, zamanı etkili kullanmak hakkında bilgiler verilmiştir.

Ock

İlçemizde düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal Turnuvasında öğrencilerimiz Dolaş Ortaokulu ile yaptığı maçı 5-1 kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzu ziyaret etti.

Öğretmenlerimiz ve okul idaresi ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ara

Okulumuzda düzenlenen münzara yarışmasına misafir olarak katılan Suruçlu olup Harran Üniversitesinde Akademisyen olan Öğr. Görv. Nebi KAPLAN kazanan öğrencilerimze kitap hediye etmiştir. Kendisine VAli Ziya Çoker Ortaokulu olarak teşekkür ederiz.

Ara

Şanlıurfa RAM bünyesinde hazırlanan ‘Şanlıurfa PDR Günleri’ etkinliğine okulumuz psikolojik danışmanlarımız da katılmıştır. Şanlıurfa RAM tarafından düzenlenen etkinlikte alanda uzman kişiler katılmış, mesleki gelişimler adına bilgilerini paylaşmıştır. Ülke genelinde yürütülen BİGEP Kapsamında mesleki gelişimi amaçlayan bu etkinlik, PDR alanında çalışan psikolojik danışmanlar tarafından oldukça ilgi görmüştür.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik servisi tarafından yıllık plan özel hedefleri doğrultusunda yer alan Bilinçli Teknoloji Kullanımı semineri yapılmıştır. Okulumuz 6. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan bu çalışmada öğrencilere teknoloji kullanımının yararları, zararları ve teknolojik ortamlarda güvenliği sağlama ipuçları öğretilmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe zümremiz tarafından hazırlanan üçüncü pano çalışmamız.

Ara

Okulumuzda BİGEP kapsamında 7. ve 8. sınıflara deneme sınavı yapıldı.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü adlı pano çalışmamız.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında MEB tarafından tarafından yapılan Türkiye geneli Deneme

Ara

Suruç İlçesi Okullararsı Voleybol Turnasında 3. olan okul voleybol takımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Belirli gün ve haftalar kapsamında 12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Günü panomuz.

Anma Programımız